OM MEG

Hvem er jeg

Jeg er Erling Høitomt, interiørguru og lys ekspert.

Jeg har jobbet innen belysning og interiør i snart 13 år. Som bakgrunn har jeg teknisk utdannelse innen VVS og elektro. Jeg startet som prosjektleder i service avdelingen til Midbøe AS etter fullført teknisk fagskole. Etter det så var jeg tverrfaglig prosjektleder i Apply TB (gamle Teknisk Bureau). Her lærte jeg mye innen belysning som jeg senere har videreutviklet sammen med mine interesser for design og interiør. Etter flere år i jobb som belysningsansvarlig, selger og interiørkonsulent/designer i Møbelgalleriet AS startet jeg opp for meg selv som konsulent for både privat og bedriftskunder.Liker du sort eller hvit, varme eller kalde farger, eller vil du bli utfordret i å bruke sterkere farger? Det finner vi ut av sammen. Viktigst er at du blir fornøyd!

Spesialfelt

Mitt spesialfelt er belysningsplaner, møblering, materialvalg, fargevalg, tilbuds innhenting og prosjektledelse. Jeg mestrer alle stilarter like bra. Jeg setter kunden i fokus for å lage et tidløst og funksjonelt konsept eller en løsning som kunden vil være svært fornøyd med over tid.

Jeg har tilgang til flinke håndverkere som mer en gjerne er med å realisere dine drømmer, og jeg kan lede hele prosjektet om du vil.